Tuesday 10 March 2009

Zelenicassa laskettelemassa

Tänään kävimme toisen kerran laskettelemassa kahdestaan. Osaan jo paljon enemmän kuin viime kerralla. Paikka, johon menimme, oli Slovenian ja Itävallan rajalla, Zelenicassa.

Laskettelupaikka on yksi Slovenian vanhimmista laskettelupaikoista. Siellä oli yksin istuttavat tuolihissit. Menimme laskettelemaan aamupäivän sijasta iltapäivällä. Paikalla oli minun onnekseni vain kymmenkunta muuta ihmistä, lopussa vain yhden käden sormin laskettava määrä. Kun mäki oli tyhjillään, minulla oli enemmän mahdollisuuksia opetella oikeaa tekniikkaa. Onnistuin jopa tekemään oikean näköisiä käännöksiä. Vasemmalle kääntyminen luonnistuu jotenkin helpommin minulta kuin oikealle kääntyminen.

Ajoin tänään kahta autoa. Ajoin osan matkasta laskettelukeskukselle Jernejn autolla. Aamupäivällä kävimme koeajamassa Toyota Hiluxia Ljubjanan lähituntumassa Topolissa Belo kukkulan laella. Auto liikkui sulavasti ja sitä oli erittäin helppo ajaa. Sen kuvittelisi olevan iso auto, mutta loppujen lopuksi se tuntuikin ihan normaalin kokoiselta hallita. Istumet olivat todella korkealla, kuin joissain pakettiautoissa.

kuvat yllä Jernej Burkeljca

No comments: